Kategoriarkiv: B&U

Thomas Bendixen udtaget til Bixley-Cup

Han har gjort det igen – Thomas Grøn Bendixen som vandt DM på 15 m riffel i år for juniorer er ved Store Skydedag blevet udtaget til Ungdomslandsholdet og tager med til England for, sammen med 5 andre skytter, at dyste mod riffelskytter fra andre lande.
Til august venter der nye eventyr i Bixley i England for Thomas, hvor der skydes torsdag, lørdag og søndag. Der skydes både på markeringsanlæg og en speciel engelsk papskive. Naturligvis også medaljeoverrækkelse og banket. Fredag er der sightseeing i London.
Stort til lykke med udtagelsen og god skydning i UK.

Nordjysk Mesterskab 2018 – Finaler

Nordjysk Mesterskab er slut og vi fik to bronze medaljer med hjem.

Mikkel (Børneklasse) var for første gang i finalen og holdt en cool stil på trods af udfordringer i afviklingen af selve finaleskydningen. Thomas Grøn Bendixen (Juniorklasse) har prøvet det før – men viste sin klasse da der til slut var en delt tredjeplads og de to skytter derfor måtte i omskydning.

Stort tillykke til begge.

Nordjysk Mesterskab 2018 – finaler søndag den 26. august 2018

Mikkel Krag Thomsen (BK) og Thomas Grøn Bendixen (J) er klar til finale i Nordjysk Mesterskab i Dall i morgen.???

Den foreløbige tidsplan siger, at finalerne starter kl. 12.30 for Børn og kl. 13.00 er det junior.

Hvis du vil følge med er der flere muligheder – men vær klar fra kl. ca. 12!

Du kan følger med på YouTube-siden: https://www.youtube.com/user/dgikommunikation – hvor DGI som noget nyt streamer – men vær tålmodig – det er første gang.

En anden mulighed er at se skiverne her: http://www.aalborg-skyttekreds.dk

Her lidt fotos fra idag – både fra banen og “pitten”.

Fornem præstation til DM Ungdom i weekenden –

Ved weekendens DM for ungdom var 7 skytter med fra Hjørring – og der var medaljer til juniorskytte Thomas Grøn Bendixen.

Thomas vandt guld i junior 1 klassen og guld på regionsholdet. I finalen skød Thomas 505,4 som sikrede ham sølvmedaljen, mens guldet gik til Jens-Ulrik Ladekjær-Mikkelsen fra Ammitsbøl Sg&i med 505,7 point.

På luftriffel skød Thomas sig til bronze.

Lillebror – Sune Grøn Bendixen skød sig i BK rækken i finalen som nr.  9, og sluttede på en 6. plads.


.

Nyt om efterårssæsonen

I det mindste for Børne og ungdomsafddelingen:

Hej Skytter og forældre.sa er udendørs sæsonen ved at være slut.

Torsdag d. 1. oktober er sidste 50m skydning. Foreningen giver kaffe/sodavand, og vi håber, at der er nogle af forældrene der vil bage en kage, sa vi kan hygge os lidt den sidste aften pa Vandstedgaard.

Banerne under Vendiahallen er ved at blive genopbygget, sa der bliver brug for mange frivillige hænder. Vi regner med, at der er mange af jer, der vil tilbyde jeres hjælp, Indtil videre har vi lånt banerne i Sindal igen.

Vi holder fri i uge 41 og 42. Tirsdag d. 20. oktober, kl. 17.30 starter vi pa 15m skydningen hos Sindal Skyttekreds, Vestergade 7, 9870 Sindal- midt imellem rundkørslen og Iysreguleringen – det er nemt at parkere ved autoværkstedet, Vestergade 3.
MVHB&U afdelingen – Åse 2047 1511, Anne 23711287 og Per 3062 5980