Ny skytte?

Måske er du en vordende skytte?

Vi har en introduktionspakke hvor man som ny skytte får introduktion til skydning, gennemgang af sikkerhedsregler og naturligvis prøver at skyde.

                  

Pakken koster 200 kr. og giver adgang til 5 skydninger på banen incl. ammunition.

Når du efter intropakkens udløb beslutter at fortsætte i klubben, give vi 100 kr. i rabat på den første kontingentopkrævning.

For at alle får en god oplevelse og der ikke er for meget ventetid på at komme til at skyde, er der begrænset deltagerantal på de enkelte introduktioner. Det er derfor vigtigt, at du tager kontakt til os og vi får lavet en aftale om hvilken træningsdag du får introduktion.

 

Pistolskytter

Hvis det er pistol du er  interesseret i bedes du i kommentarfeltet nedenfor skrive “Seniorskytte” + navn, alder og telefonnummer, hvorefter du vil blive kontaktet af  klubben.

 

Børn og junior – riffel

Er du interesseret – og fyldt 9 år – skal du have dine forældre/en voksen til at udfylde nedenstående kontaktformular med navn, din alder og kontaktoplysninger (telefon og mail), hvorefter vi kontakter jer for nærmere information om hvor der er plads.

Der er planlagt følgende introduktioner før sommerferien:

 

Torsdag den 24. maj 2018 kl. 17.30 AFLYST pga turnering

Torsdag den 31. maj 2018 kl. 17.30

Torsdag den 7. juni 2018 krl. 17.30

Torsdag den 14. juni 2018 kl. 17.30

Herefter er det kun efter særlig aftale vi introducerer nye skytter før sommerferien, idet der så bliver for få gange at skyde før vi går på sommerferie i juli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *