Ny skytte?

Måske er du en vordende skytte.

Hvis du har lyst at prøve kan det altid lade sig gøre, også uden større udgifter.

Vi har en introduktionsordning således at man kan komme og skyde 3 gange på banen med ammunition includeret.

Det koster 25 kr for voksne og 15 kr for børn.

 

Pistolskytter

Vi træner i øjeblikket udendørs og tager løbende nye skytter ind. Det er dog en forudsætning, at der er en aftale med instruktør/træner før opstart, da der skal være tid til gennemgang af sikkerhedsregler i klubben og instruktion. Der er maks. på antal der kan starte pr. gang så alle får en god start.

Trænings aften for seniorer er tirsdag.

Er du interesseret bedes du i kommentarfeltet nedenfor skrive “Seniorskytte” + navn og telefonnummer, hvorefter du vil blive kontaktet af klubben.

 

Børn og junior – riffel

Vi laver samlet opstart af nye børne- og juniorskytter med sikkerhedsgennemgang. Det er derfor en forudsætning, at der er en aftale med klubben før du kan prøve kræfter med skydningen.

Træning for børn og juniorer er torsdag.

Vi er lige nu igang med de sidste trænings aftner på vores udendørsbane. Skydestillingen udendørs er liggende og indendørs er skydestillingen stående – vi har derfor valgt, at vi ikke introducerer nye skytter før vi er igang indendørs.

Vores instruktion 5/10-2017 er fuldt booket – Straks vi kender datoer for næste introduktioner kommer de her på siden (Datoerne er afhængig af, hvornår der skal skydes turneringer)  – men du er allerede nu velkommen til at indsende nedenstående formular, så kontakter vi dig direkte når vi kender næste dato.

Er du interesseret – og fyldt 9 år – skal du have dine forældre/en voksen til at udfylde nedenstående kontaktformular med navn, din alder og kontaktoplysninger, hvorefter vi kontakter jer for nærmere information og mødetidspunkt for sikkerhedsgennemgang.

Der er maks. på antal der kan starte pr. gang så alle får en god start.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *