Ny skytte kontakt

Har du lyst til at prøve at være skytte?

Vi har en introduktionspakke hvor man som ny skytte får introduktion til skydning, gennemgang af sikkerhedsregler og naturligvis prøver at skyde.

                  

Pakken koster 250 kr. og giver adgang til 5 skydninger på banen incl. ammunition.

Efter Introforløb vil du blive opkrævet normalt kontingent som øvrige medlemmer.

For at alle får en god oplevelse og der ikke er for meget ventetid på at komme til at skyde, er der begrænset deltagerantal på de enkelte introduktioner. Det er derfor vigtigt, at du tager kontakt til os og vi får lavet en aftale om hvilken træningsdag du får introduktion.

 

Pistolskytter

Hvis det er pistol du er  interesseret i bedes du i kommentarfeltet nedenfor skrive pistol navn, alder og HUSK telefonnummer, hvorefter du vil blive kontaktet af  klubben.

 

Børn og junior – riffel

Er du interesseret – og fyldt 9 år – skal du have dine forældre/en voksen til at udfylde nedenstående kontaktformular med navn, din alder og HUSK telefon så kontakter vi jer

Voksen – riffel

Hvis det er riffel du er  interesseret i bedes du i kommentarfeltet nedenfor skrive riffel navn, alder og HUSK telefonnummer, hvorefter du vil blive kontaktet af  klubben.

Bue

Hvis det er bue du er  interesseret i bedes du i kommentarfeltet nedenfor skrive bue – navn, alder og HUSK telefonnummer, hvorefter du vil blive kontaktet af  klubben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *