Nyt om efterårssæsonen

I det mindste for Børne og ungdomsafddelingen:

Hej Skytter og forældre.sa er udendørs sæsonen ved at være slut.

Torsdag d. 1. oktober er sidste 50m skydning. Foreningen giver kaffe/sodavand, og vi håber, at der er nogle af forældrene der vil bage en kage, sa vi kan hygge os lidt den sidste aften pa Vandstedgaard.

Banerne under Vendiahallen er ved at blive genopbygget, sa der bliver brug for mange frivillige hænder. Vi regner med, at der er mange af jer, der vil tilbyde jeres hjælp, Indtil videre har vi lånt banerne i Sindal igen.

Vi holder fri i uge 41 og 42. Tirsdag d. 20. oktober, kl. 17.30 starter vi pa 15m skydningen hos Sindal Skyttekreds, Vestergade 7, 9870 Sindal- midt imellem rundkørslen og Iysreguleringen – det er nemt at parkere ved autoværkstedet, Vestergade 3.
MVHB&U afdelingen – Åse 2047 1511, Anne 23711287 og Per 3062 5980

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *