Banerne i Vendiahallen–før og nu

For et års tid siden, da Vendiahallen skulle renoveres, måtte vi rømme vores lokaler der for alt, der ikke var nagelfast. Hvad vi ikke havde regnet med var, at man i forbindelse med arbejdet standsede grundvandspumperne. Resultatet var oversvømmelse i månedsvis. Alt på nær kuglefanget måtte efterfølgende fjernes.

Nu er arbejdet tilendebragt og vi får vore lokaler igen. Men minsandten ikke som vi husker dem.

Der er skam sket forbedringer. Den indvendige trappe op til hallen er væk. I stedet er kommet et toilet, et depotrum og monteret stålvaske til håndvask. Vi har fået tillagt lokalet, hvor fotofolkene tidligere holdt til, og væggen til venstre for yderdøren er væk således at det, der var mellemgangen, nu er en del af opholdslokalet og der er etableret en effektiv nødudgang på den “store” bane. Fint.

Til gengæld er det hele en tom, mørk, rå skal (på nær toilet og depot, hvor der både er gulvbelægning og lys).

Så den kommende vinter må vi nok igen bede om husly hos Sindal Skyttekreds.               Før

 

 

opc 015    pc 044

 

NU

storebane2  vaskstorebane3  Lillebane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.